Drömmer du om att ge ditt barn den perfekta lekplatsen?

Hur ofta har du funderat på att skapa en drömplats för dina barn i din egen trädgård? Du kan till och med hålla ett öga på dina barn medan du njuter av din omgivning på egen hand. I den här artikeln kommer vi att ge dig med några tips på hur du skapar den perfekta lekplatsen för ditt barn.

Så bygger du en billig sandlåda till barnet

Om du gör lite efterforskning och undersöker hur mycket en sandlåda kosta blir du formodligen förvånad över hur mycket det faktiskt kostar. Vi har dock ett bra tips för hur du enkelt skapar en sandlåda utan att behöva spendera en massa pengar!

De stora traktorerna som kör runt på marken har ett par fina däck som är gjorda av hårdgummi. Ibland måste en traktor också byta däck, och bönderna har ofta kvar sina gamla däck. Därför kan du ta saken i egna händer och börja fråga efter de stora däcken som de inte längre använder.

Traktordäcken är populära eftersom barn inte kan slå sig på dem och därför är det en säker och ekonomisk lösning. Däcken kan absolut fyllas med sand och det är möjligt att skapa en relativt djup sandlåda där barnen kan leka med skovlar och skopor.

En trampolin är kul, men också farlig.

Många föräldrar är starka motståndare av trampoliner i hemmet. Många skräckhistorier har ofta hörts där barn har blivit skadade. Även om du har ett säkerhetsnät kan barnen fortfarande falla ut ur trampolinen och falla hårt på gräset.

Det är nu som man som förälder går in och börjar gräva ned studsmattan i marken. Genom att gräva ner  trampolinen minskar du risken för att ditt barn kommer till skada när de leker runt och stojar på trampolinen.

En brasplats till de mysiga kvällarna

Det kan vara trevligt att sitta framför värmen utomhus och berätta ett par historier runt elden. Och det kostar inte mycket tid och dina barn kommer att älska det. Köp lite marshmallows och förbered dina spökhistorier!

Den offentliga lekplatsen är gammal och sliten

Många offentliga lekplatser är föråldrade och därmed farliga för barnen att leka på. Men dina barn har också rätt att ha kul! Det kan vara svårt att komma i kontakt med de som sköter allmänna, offentliga lekplatser och därför är det lätt att inte göra det alls. Men om du är väl förberedd med lösningar på problemet kan du skynda på processen.

Om du tycker att lekplatsen behöver förbättras har du möjlighet att hitta de perfekta lekplatserna, gungorna och rutschkanorna så att du kan ge dina barn en fantastisk lekplats. Se till exempel på Ledon som erbjuder högkvalitativa lekplatser och lekredskap.

  • Alla deras produkter är FSC-certifierade, vilket innebär att de är miljövänliga.
  • Alla lekplatser och produkter är godkända enligt europeiska standarder.
  • Några av branschens längsta

Om du vill läsa mer om hur du får ut dina barn i naturen oftare kan du läsa mer på fritidguide.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *